Warning: Creating default object from empty value in /home/romanpv113/domains/zosjopze.nl/public_html/wp-content/themes/crisp/functions/admin-hooks.php on line 160

Het misverstand rond corrigerende ondermode

Het zonnetje schijnt. Ik zit met een kop koffie in de tuin en geniet van het voorjaar. Na een paar koude weken zit nu al een paar dagen de lente in de lucht. De vogels fluiten en de eerste bloemen komen te voorschijn. Wat een heerlijk weer zeg en ik dagdroom over terrasjes pakken en het flaneren in mooie zomerjurkjes.

Hmmm…. De gedachte aan zomerkleding haalt me uit mijn dagdroom. Luchtige kleding verhult namelijk weinig van je lichaam. Dat vooruitzicht is toch altijd weer even wennen. Sinds een paar weken ben ik gezonder gaan eten. Suiker vermijd ik zoveel mogelijk en ik moet eerlijk zeggen dat het best goed gaat. Ik ben een paar kilo afgevallen, maar heb nog wel last van vetrolletjes op plekken waar ik ze dus niet wil hebben. Gisteren had ik het er met een vriendin over en ik denk terug aan wat ze zei: ‘Ga in de stad eens kijken voor corrigerende ondermode. Het laat je slanker lijken en je ziet die vetrolletjes niet meer. De tijd dat je in een te strak korset werd gehesen is al lang voorbij.’

Mijn vriendin heeft gelijk. Corrigerende ondermode is veel hipper geworden. Je ziet het tegenwoordig in allerlei soorten en maten en het ziet er ook nog eens mooi uit. Je kunt kiezen voor ondermode uit één stuk of een mooi setje. Er zijn Body’s en Bh’s eventueel afgezet met een randje kant. En wat ook nog eens heel fijn is, is dat het is allerlei kleuren te koop is. Niet meer alleen in ‘huidskleur’, maar ook in kleuren zoals blauw, paars en rood. De keuze aan figuurcorrigerende onderkleding is heel groot. De producten zijn mooi, sexy, chique en heel divers. Voor elk wat wils dus, en voor mij zit er ook vast iets heel moois tussen.

Zelfs de naam is ‘hipper’ geworden. Op internet kom ik namen tegen als shapewear, bodyshapers en bodysuits. Dat klinkt al een stuk vriendelijker. Ik merk dat ik enthousiast word over deze onderkleding. Het ziet er mooi en sexy uit en het helpt me ook nog om mijn figuur beter te laten uitkomen. Ik besluit dat ik de volgende dag ga winkelen en een mooi setje ga uitzoeken. Ik kijk er naar uit om deze corrigerende ondermode te gaan dragen. Ik neem me voor om lekker te gaan genieten in mijn luchtige kleding, zonder zichtbare vetrolletjes. Ik schenk nog een kopje koffie in en dagdroom verder over het flaneren in zomerjurkjes.